Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa uutuuksista ja tarjouksista

Sähkötarvikkeet

Meiltä löydät sähkötarvikkeet vaativiinkin olosuhteisiin. Tarvitsetpa sitten esimerkiksi liiketunnistimia, erilaisia kytkimiä tai himmentimiä saat ne meidän sähkötarvikevalikoimastamme. Valikoimamme sisältää eri valmistajien laadukkaita tuotteita kodin sähköasennuksiin.

Sähkötarvikkeet vaativiinkin paikkoihin

Verkkokaupastamme löydät sähkötarvikkeet aina erikoispistorasioista erilaisiin kytkimiin. Tilaa sähkötarvikkeet helposti ja nopeasti verkkokaupastamme. 

Sähkötarvikkeet

Wi-Fi Yleiskauko-ohjain

69,00€ 55,65€
Varastossa
RF- ja IR-laitteiden ohjaamiseen ja etähallintaan matkapuhelimella ja tabletilla (Wi-Fi, 3G/4G). Broadlink RM-PRO on WiFi-yleiskauko-ohjain, jonka avulla voit etähallita infrapuna- tai radiokauko-ohjattavia laitteitasi matkapuhelimella omasta sijainnistasi riippumatta. RM-PRO:n käyttämiseen tarvitset vain älypuhelimen tai tabletin (iOS/Android) ja maksuttoman e-Control-applikaation. RM-PRO:n tulee sijaita WiFi-verkon peittoalueella. Etäkäyttöä varten vaaditaan internet-yhteys. Esimerkkejä ohjattavista laitteista: • Ilmalämpöpumput / ilmastointilaitteet • Radiokauko-ohjattava valaistus (esim. Johdoton jne.) • TV / stereo / DVD / apple-TV yms. viihde-elektroniikka Broadlink-pilvi: Voit tallentaa RM-PRO:n asetukset Broadlinkin pilvipalveluun ja ladata ne sieltä uuteen puhelimeesi tai jakaa ne esimerkiksi muiden perheenjäsentesi kesken. Pilvipalvelusta löytyy myös runsaasti valmiita, käyttäjien sinne tallentamia ohjainasetuksia.

Tuotekoodi: RM Pro

EAN koodi: 6924826700118

Tarkista myymäläsaatavuus

Määrä
Tuotteen kuvaus
Tekniset tiedot
Tietoja valmistajasta
Tietoa toimituksesta
Valmistaja
Tuoteperhe

RF- ja IR-laitteiden ohjaamiseen ja etähallintaan matkapuhelimella ja tabletilla (Wi-Fi, 3G/4G). Broadlink RM-PRO on WiFi-yleiskauko-ohjain, jonka avulla voit etähallita infrapuna- tai radiokauko-ohjattavia laitteitasi matkapuhelimella omasta sijainnistasi riippumatta. RM-PRO:n käyttämiseen tarvitset vain älypuhelimen tai tabletin (iOS/Android) ja maksuttoman e-Control-applikaation.

RM-PRO:n tulee sijaita WiFi-verkon peittoalueella. Etäkäyttöä varten vaaditaan internet-yhteys.

Esimerkkejä ohjattavista laitteista: • Ilmalämpöpumput / ilmastointilaitteet • Radiokauko-ohjattava valaistus (esim. Johdoton jne.) • TV / stereo / DVD / apple-TV yms. viihde-elektroniikka

Broadlink-pilvi: Voit tallentaa RM-PRO:n asetukset Broadlinkin pilvipalveluun ja ladata ne sieltä uuteen puhelimeesi tai jakaa ne esimerkiksi muiden perheenjäsentesi kesken. Pilvipalvelusta löytyy myös runsaasti valmiita, käyttäjien sinne tallentamia ohjainasetuksia.

Samankaltaisia tuotteita