Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa uutuuksista ja tarjouksista

Meiltä löydät sähkötarvikkeet vaativiinkin olosuhteisiin.

Sähkötarvikkeet

Wi-Fi Yleiskauko-ohjain

69,00€ 55,65€
Varastossa
RF- ja IR-laitteiden ohjaamiseen ja etähallintaan matkapuhelimella ja tabletilla (Wi-Fi, 3G/4G). Broadlink RM-PRO on WiFi-yleiskauko-ohjain, jonka avulla voit etähallita infrapuna- tai radiokauko-ohjattavia laitteitasi matkapuhelimella omasta sijainnistasi riippumatta. RM-PRO:n käyttämiseen tarvitset vain älypuhelimen tai tabletin (iOS/Android) ja maksuttoman e-Control-applikaation. RM-PRO:n tulee sijaita WiFi-verkon peittoalueella. Etäkäyttöä varten vaaditaan internet-yhteys. Esimerkkejä ohjattavista laitteista: • Ilmalämpöpumput / ilmastointilaitteet • Radiokauko-ohjattava valaistus (esim. Johdoton jne.) • TV / stereo / DVD / apple-TV yms. viihde-elektroniikka Broadlink-pilvi: Voit tallentaa RM-PRO:n asetukset Broadlinkin pilvipalveluun ja ladata ne sieltä uuteen puhelimeesi tai jakaa ne esimerkiksi muiden perheenjäsentesi kesken. Pilvipalvelusta löytyy myös runsaasti valmiita, käyttäjien sinne tallentamia ohjainasetuksia.

Tuotekoodi: RM Pro

Tarkista myymäläsaatavuus

Määrä
Tuotteen kuvaus
Tekniset tiedot
Tietoja valmistajasta
Tietoa toimituksesta
Valmistaja
Tuoteperhe

RF- ja IR-laitteiden ohjaamiseen ja etähallintaan matkapuhelimella ja tabletilla (Wi-Fi, 3G/4G). Broadlink RM-PRO on WiFi-yleiskauko-ohjain, jonka avulla voit etähallita infrapuna- tai radiokauko-ohjattavia laitteitasi matkapuhelimella omasta sijainnistasi riippumatta. RM-PRO:n käyttämiseen tarvitset vain älypuhelimen tai tabletin (iOS/Android) ja maksuttoman e-Control-applikaation.

RM-PRO:n tulee sijaita WiFi-verkon peittoalueella. Etäkäyttöä varten vaaditaan internet-yhteys.

Esimerkkejä ohjattavista laitteista: • Ilmalämpöpumput / ilmastointilaitteet • Radiokauko-ohjattava valaistus (esim. Johdoton jne.) • TV / stereo / DVD / apple-TV yms. viihde-elektroniikka

Broadlink-pilvi: Voit tallentaa RM-PRO:n asetukset Broadlinkin pilvipalveluun ja ladata ne sieltä uuteen puhelimeesi tai jakaa ne esimerkiksi muiden perheenjäsentesi kesken. Pilvipalvelusta löytyy myös runsaasti valmiita, käyttäjien sinne tallentamia ohjainasetuksia.

Samankaltaisia tuotteita