Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa uutuuksista ja tarjouksista

Keittiövalaisimet

Keittiövalaisin on tärkeä osa keittiötä ja täydentää keittiön käytännöllisyyden. Hyvän keittiövalaisimen avulla keittiössä toimiminen on mielekkäämpää ja ruoanlaitto helppoa. Tilaa laadukkaat keittiövalaisimet ja työpistevalaisimet helposti verkosta. 

Keittiövalaisimella valoa keittiöön

Keittiö on paikka, jossa ollaan joka päivä. Siksi on tärkeää, että keittiövalaisin on laadukas ja valaisee tehokkaasti koko tilan. Hyvä valaisin on myös sisustuselementti, joka tuo tilaan viihtyvyyttä ja tunnelmaa. Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme ja tilaa omasi kätevästi verkkokaupastamme.

Keittiövalaisimet

Macao 4-os hissi, sat.kromi + lila prisma,4 x G4, polttimot sis.

187,90€ 151,53€
Varastossa

Tuotekoodi: MACAO L

EAN koodi: 6420046120854

Tarkista myymäläsaatavuus

Määrä
Tuotteen kuvaus
Tekniset tiedot
Tietoa toimituksesta
Tuoteperhe
Kuva ei tee oikeutta Macao-riippuvalaisimelle. Siinä yhdistyvät metallikoristeinen varjostinosa ja kirkas ulkolasi. Pakkauksessa mukana olevat G4-halogeenipolttimot voit halutessasi korvata vastaavilla LED-polttimoilla. Macaon korkeutta säädät helposti ja kevyesti nosto-ja laskuliikkeellä. Asennus kattoon on helppoa vakiona olevan säätölevyn ansiosta. Kattokiinnityskuppi on reilun kokoinen eli se peittää suomalaisen kattorasian. Paitsi ruokapöydän päälle, Macao sopii ripustettavaksi vaikkapa ikkunan eteen tai saarekkeiden ja vastaavien työtasojen päälle.