Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa uutuuksista ja tarjouksista

Keittiövalaisimet

Keittiövalaisin on tärkeä osa keittiötä ja täydentää keittiön käytännöllisyyden. Hyvän keittiövalaisimen avulla keittiössä toimiminen on mielekkäämpää ja ruoanlaitto helppoa. Tilaa laadukkaat keittiövalaisimet ja työpistevalaisimet helposti verkosta. 

Keittiövalaisimella valoa keittiöön

Keittiö on paikka, jossa ollaan joka päivä. Siksi on tärkeää, että keittiövalaisin on laadukas ja valaisee tehokkaasti koko tilan. Hyvä valaisin on myös sisustuselementti, joka tuo tilaan viihtyvyyttä ja tunnelmaa. Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme ja tilaa omasi kätevästi verkkokaupastamme.

Keittiövalaisimet

Nuorgam-hissi, 4-os sat.kromi, valk. alab.lasit, 4 x G4 20W sis.

142,90€ 115,24€
Varastossa

Tuotekoodi: NUORGAM

EAN koodi: 6420046110039

Tarkista myymäläsaatavuus

Määrä
Tuotteen kuvaus
Tekniset tiedot
Tietoa toimituksesta
Tuoteperhe
Nuorgam on siro, kevyt hissivalaisin - hyvä ratkaisu kun etsit hyvää valaistusta ja kompaktia kokoa. Paketissa mukana olevat G4-polttimot voit halutessasi korvata vastaavilla LED-polttimoilla. Erityisen hyvää Nuorgramissa on hyvä hissimekanismi - säädät korkeutta kevyellä nosto-tai laskuliikkeellä. Asennus kattoon onnistuu hyvin, sillä kattorasiassa on mukana vakiona kääntölevy, mikä helpottaa kohdistamista. Nuorgram sopii tietysti ruokapöydän päälle, mutta sitä käytetään myös ikkunoiden edessä tai keittiön saarekkeiden ja vastaavien työtilojen yläpuolella.