Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa uutuuksista ja tarjouksista

Pöytävalaisimet

Pöytävalaisin tuo tunnelmaa ja helpottaa työskentelyä. Oli kotisi millainen tahansa, on pöytävalaisin hyvä ja tarpeellinen valon lähde. Tilaa laadukkaat pöytävalaisimet kätevästi verkkokaupastamme.

Pöytävalaisin auttaa työskentelyssä

Jotta työskentely olisi helppoa ja sujuvaa, tarvitset hyvä pöytävalon. Lukemisesta ja kirjoittamisesta tulee paljon sujuvampaa hyvän pöytävalaisimen ansiosta. Tutustu kattavaan pöytävalaisinvalikoimaamme ja tilaa omasi helposti suoraan kotiin.

Pöytävalaisimet

Addie pöytävalaisin

66,90€ 53,95€
Varastossa
Addie pöytävalaisin on valmistettu vahvasta manilla-kuidusta. Pöytävalaisin on ekologinen ja luo tilaan luonnonläheisen tunnelman. Addie valaisin on 45cm ja soveltuu niin makuuhuoneeseen, yöpöydälle, työpöydälle, olohuoneeseen kuin sivupöydälle. Pöytävalaisimen kaunis kangasvarjostin päästää valoa pehmeästi läpi.

Tuotekoodi: P44617-1LV

EAN koodi: 6430062564525

Tarkista myymäläsaatavuus

Määrä
Tuotteen kuvaus
Tekniset tiedot
Tietoja valmistajasta
Tietoa toimituksesta
Valmistaja
Addie pöytävalaisin on valmistettu vahvasta manilla-kuidusta. Pöytävalaisin on ekologinen ja luo tilaan luonnonläheisen tunnelman. Addie valaisin on 45cm ja soveltuu niin yöpöydälle, työpöydälle, olohuoneeseen kuin sivupöydälle. Pöytävalaisimen kaunis kangasvarjostin päästää valoa pehmeästi läpi.