Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa uutuuksista ja tarjouksista

Pöytävalaisimet

Pöytävalaisin tuo tunnelmaa ja helpottaa työskentelyä. Oli kotisi millainen tahansa, on pöytävalaisin hyvä ja tarpeellinen valon lähde. Tilaa laadukkaat pöytävalaisimet kätevästi verkkokaupastamme.

Pöytävalaisin auttaa työskentelyssä

Jotta työskentely olisi helppoa ja sujuvaa, tarvitset hyvä pöytävalon. Lukemisesta ja kirjoittamisesta tulee paljon sujuvampaa hyvän pöytävalaisimen ansiosta. Tutustu kattavaan pöytävalaisinvalikoimaamme ja tilaa omasi helposti suoraan kotiin.

Pöytävalaisimet

Smart pöytävalaisin 4002110-4007 hiekanmusta + USB

149,00€ 120,16€
Toimitusmyynti
Saatavuuspäivä: 31.01.21
Näyttävä älypöytävalaisin Smart on varustettu USB-portilla, minkä kautta voit ladata vaikka puhelinta, tablettia tai muuta elektroniikkaa. Savunharmaan lasin läpi tulee kaunis sisutuksellinen valo. Hiekanmustan rungon ansiosta valaisin soveltuu moneen sisukseen. Lisäksi Smart pöytävalaisin on varustettu himmentimellä.

Tuotekoodi: 4002110-4007

EAN koodi: 7391741021106

Tarkista myymäläsaatavuus

Määrä
Tuotteen kuvaus
Tekniset tiedot
Tietoja valmistajasta
Tietoa toimituksesta
Valmistaja
Näyttävä älypöytävalaisin Smart on varustettu USB-portilla, minkä kautta voit ladata vaikka puhelinta, tablettia tai muuta elektroniikkaa. Savunharmaan lasin läpi tulee kaunis sisutuksellinen valo. Lisäksi Smart pöytävalaisin on varustettu himmentimellä.