Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa uutuuksista ja tarjouksista

Imurin tarvikkeet

Imureiden tarvikkeet ja varaosat kätevästi verkkokaupastamme. Valikoimassamme on monipuolisesti eri merkkien tarvikkeita kuten suulakkeita, kahvoja, putkia sekä pölypusseja. Tutustu ja tilaa.

Imurin tarvikkeet

Suulakepakkaus Animal Kit MKIT03B

29,90€ 24,11€
Varastossa
Animal Kit suulakepakkaus on ideaalinen lisävaruste lemmikin omistajien pölynimuriin. Soveltuu käytettäväksi pyöreässä imuriputkessa, joissa on 32 tai 35 mm:n liitäntä. Mikäli käytät ZE 050 adapteria, voit liittää pakkauksen suulakkeet myös ovaalin muotoiseen 36 mm: imuriputkeen.

Tuotekoodi: 900922929

EAN koodi: 7319599034741

Tarkista myymäläsaatavuus

Määrä
Tuotteen kuvaus
Tietoa toimituksesta
Valmistaja
Kissan tai koiran omistajana olet varmasti huomannut, että kotiin kerääntyy helposti lemmikkien karvoja. Karvat voivat jopa tukkia imureiden tavalliset suulakkeet. Tämä setti sisältää kaikki imurin lisävarusteet, jotka tarvitset pitääksesi kotisi puhtaana lemmikkieläinten karvoista. Pakkaus sisältää: - Tarkoitukseen suunniteltu plyysiharjasuulake poistaa tehokkaasti lemmikkieläinten karvat huonekaluista ja matoista. - Leveä ja kapea rakosuulake on puolestaan tarkoitettu lemmikkien karvojen imurointiin hankalapääsyisistä tai muuten vaativista kohteista, joita ovat paksut verhot, pehmeät matot ja matolla päällystetyt portaat. - Sovittimen ansiosta suulakkeita voi käyttää kaikissa imureissa, joissa on 32 tai 35 mm:n liitäntä. Liittääksesi 36 mm:n ovaalin muotoiseen putkeen (Sumo tai AeroPro), voit käyttää ZE 050 adapteria