Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

OptiWatti älyohjausjärjestelmä - leikkaa jopa 40% lämmityskustannuksista

OptiWatti tuo säästöä ja mukavuutta lämmitykseen karsimalla turhan lämmityksen. Samalla säästät sähköä ja luontoa. Vanhakin lämmitysjärjestelmä voidaan muuttaa energiatehokkaaksi älyohjauksen avulla ja säästöä voi kertyä jopa 40% lämmitysenergiassa.

Helppo käyttöönotto - ei suuria remontteja!

OptiWatti älyohjaus asennetaan nykyisen järjestelmän oheen ja näin ollen työ ei edellytä rakenteiden avaamista tai muita suuria muutoksia. Laitteistoon kuuluu keskusyksikkö, joka ohjaa lämmitystä ja on yhteydessä internettiin. Keskusyksikkö ohjaa releitä, jotka puolestaan ohjaavat lämmityslaitteita. Lisäksi anturit mittaavat kunkin huoneen lämpötilaa sekä ilmankosteutta.

Optiwatti-järjestelmään voidaan liittää myös ilmalämpöpumpun ja lämminvesivaraajan ohjaus sekä vuotovahdit vesivuotojen havainnointiin.

Kaikki tapahtuu langattoman järjestelmän kautta, joten ylimääräisiä tai lisäjohdotuksia ei tarvita. Langaton tekniikka varmistaa myös antureiden ihanteellisen sijoittelun.

Hallinnointi helposti tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella!

Järjestelmän etähallinta luo mukavuutta ja mielenrauhaa. Käytä OptiWattia siellä, missä on internetyhteys. Etähallinta mahdollistaa kustannustehokkaan ja optimaalisen lämmityksenhallinnan ja näin voit ennakkolämmittää kesämökin jo saapumishetkelle tai seurata ja hallita kodin lämmitystä toiselta puolelta maapalloa.

Järjestelmään on mahdolista tehdä erilaisia ohjelmia, jolloin lämpötilaa ohjataan pienemmälle esimerkiksi päivisin, kun ollaan töissä tai yöaikaan, jolloin unenlaatu parantuu. Järjestelmä on älykäs ja oppii kunkin huoneen reagoinnin lämmitykseen. Siten se täsmälämmittää jokaisen tilan oikeaan lämpötilaan oikealle hetkelle. Järjestelmä käyttää hyödyksi myös ulkolämpötilaa, sääennustetta ja jopa sähkön hintaa!

Järjestelmän tietoliikenneyhteydet käyttävät salaustekniikkaa, joka on tuttu pankeista. Näin ollen yhteydet ovat turvallisia ja luotettavia.

Lataa esite

OptiWatin käyttökohteet

OptiWatti soveltuu jokaiseen sähkölämmitteiseen kiinteistöön oli kyse kesämökistä, omakotitalosta, päiväkodista, leirikeskuksesta tai suuresta teollisuusrakennuksesta. Vesikiertoisen lämmityksen ohjaus on suunnattu ensisijaisesti yritysten ja yhteisöjen kiinteistöihin.

OptiWatilla voidaan ohjata muun muassa

  • patteri-, katto- ja lattialämmityksiä
  • ilmalämpöpumppuja
  • lämminvesivaraajia
  • auton lämmitystä

Turvaa OptiWatista

OptiWatti hälyttää äkillisistä lämpötilan ja ilmankosteuden muutoksista, esim. kesämökin ikkunan rikkoutuessa. Lisäksi OptiWatilla voidaan valvoa myös vesivuotoja.

Asiakastarinat ja kokemukset OptiWatin sivuilla

Sähkölämmittäjä näin paljon voit säästää

Kiinteistöjen energiatehokkuutta ja hallintaa parantava OptiWatti on kotimainen innovaatio, jolla saat säästöä ja mukavuutta lämmitykseen vastuullisesti. OptiWatti on osa Voimatel-konsernia.

Haluatko kuuulla, miten järjestelmä sopii sinulle ja minkälaisia säästöjä järjestelmä voi tuoda? Pyydä ilmainen 15 minuutin säästökartoitus

Jätä meille yhteydenottopyyntö, vastaamme sinulle mahdollisimman pian.