Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa uutuuksista ja tarjouksista

  1. Etusivu
  2. / Sähkötyöt Oulussa nopeasti ja luotettavasti

Sähköasennustyöt yli sadan vuoden kokemuksella

Sähkötöiden tekeminen vaatii paikalle aina ammattilaisen. Meihin voi luottaa niin pienemmissä kuin suuremmissakin asennuksissa. Suoritamme sähköasennustöitä ja -korjauksia valaisimien ja pistorasioiden asennuksesta lähtien. Teemme myös valaisinkorjauksia ja -saneerauksia, kuten liitosjohdon, kytkimen tai koko johdotuksen vaihto.

Suuremmista asennustöistä laskemme Sinulle halutessasi erillisen urakkahinnan, johon voidaan sisällyttää haluamasi tuotteet kodinkoneista lähtien. Kokonaisvaltaisella urakalla säästät aikaa ja rahaa. Teemme myös edullisesti esim. omakotitalon sähkösuunnitelmat sekä sähköreikäpiirustukset elementtitaloihin. Pyydä tarjous!

Sähkötöiden teko on luvanvaraista toimintaa. Sähkötöiden johtajanamme toimii Esa Sainila. Hänellä on sähköpätevyys S1. Turvatekniikan keskuksen (TUKES) urakoitsijarekisteristä voit tarkistaa kunkin urakoitsijan urakointioikeudet. Tämä kannattaa tehdä ennen urakoitsijan valintaa.
Pitkä kokemuksemme takaa luotettavan asennuksen. Suoritamme aina asennustöiden jälkeen määräysten mukaiset käyttöönottotarkastukset ja mittaukset, jotka takaavat turvallisen ja toimivan asennuksen.

LISÄTIETOA JA TYÖTILAUKSET

Sähköasennusosaston työnjohto:
Esa Sainila
(Sähköasennus, sähkösuunnittelu, urakointi- ja tarvikkeet)
esa.sainila@hammarinsahko.fi
puh: 050-377 8680
Asennusosasto puh: 08-311 6995

 

STUL - jäsen