Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Etsitkö luotettavaa sähkömiestä? - Tilaa paikalle Hammarin Sähkö - Täyden palvelun sähköliike

Sähkötöiden tekeminen vaatii paikalle aina ammattilaisen, sähkömiehen. Teemme sähköasennustöitä ja -korjauksia valaisimien ja pistorasioiden asennuksesta lähtien. Asennustöissä käytämme laadukkaita standardien mukaisia asennustarvikkeita.

Miksi Hammarin Sähkö?

  • Luotettava, yli 110 vuoden kokemus alalta
  • Ammattitaitoiset asentajat
  • Nopea palvelu
  • Tuotteet, tarvikkeet ja asennus saman katon alta

Urakkamaailma.fi
Remontti ja rakentaminen - Urakkamaailma.fi

Teemme myös valaisinkorjauksia ja -saneerauksia, kuten liitosjohdon tai kytkimen vaihto tai koko johdotuksen uusiminen. Lue lisää valaisinkorjauksista.

Suuremmista asennustöistä laskemme Sinulle halutessasi erillisen urakkahinnan, johon voidaan sisällyttää haluamasi tuotteet. Myös pienemmistä kokonaisuuksista voidaan laskea joko kustannusarvio tai pieni sähköurakka esimerkiksi huoneistoremontit, keittiöremontit tai vaikkapa sähköauton latausasemien asennukset. Kokonaisvaltaisella urakalla säästät aikaa ja rahaa. Teemme myös edullisesti esim. omakotitalon sähkösuunnitelmat sekä sähköreikäpiirustukset elementtitaloihin. Voit lukea lisää sähkösuunnittelusta täällä tai Pyydä tarjous!

Sähkötöiden teko on luvanvaraista toimintaa. Sähkötöiden johtajanamme toimii Esa Sainila. Hänellä on sähköpätevyys S1. Turvatekniikan keskuksen (TUKES) urakoitsijarekisteristä voit tarkistaa kunkin urakoitsijan urakointioikeudet. Tämä kannattaa tehdä ennen urakoitsijan valintaa.
Pitkä kokemuksemme takaa luotettavan asennuksen. Suoritamme aina asennustöiden jälkeen määräysten mukaiset käyttöönottotarkastukset ja mittaukset, jotka takaavat turvallisen ja toimivan asennuksen.

LISÄTIETOA JA TYÖTILAUKSET

Sähköasennusosaston työnjohto:
Esa Sainila
(Sähköasennus, sähkösuunnittelu, urakointi- ja tarvikkeet)
esa.sainila@hammarinsahko.fi
puh: 050-377 8680
Asennusosasto puh: 08-311 6995

Tilaa sähkömies