Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa sähköasennuspalvelua jo yli 110 vuotta

Sähkötöiden tekeminen vaatii paikalle aina ammattilaisen, sähkömiehen. Teemme sähköasennustöitä ja -korjauksia valaisimien ja pistorasioiden asennuksesta lähtien. Asennustöissä käytämme laadukkaita standardien mukaisia asennustarvikkeita. Teemme myös valaisinkorjauksia ja -saneerauksia, kuten liitosjohdon tai kytkimen vaihto tai koko johdotuksen uusiminen. Lue lisää valaisinkorjauksista.

Suuremmista asennustöistä laskemme Sinulle halutessasi erillisen urakkahinnan, johon voidaan sisällyttää haluamasi tuotteet. Kokonaisvaltaisella urakalla säästät aikaa ja rahaa. Teemme myös edullisesti esim. omakotitalon sähkösuunnitelmat sekä sähköreikäpiirustukset elementtitaloihin. Pyydä tarjous!

Sähkötöiden teko on luvanvaraista toimintaa. Sähkötöiden johtajanamme toimii Esa Sainila. Hänellä on sähköpätevyys S1. Turvatekniikan keskuksen (TUKES) urakoitsijarekisteristä voit tarkistaa kunkin urakoitsijan urakointioikeudet. Tämä kannattaa tehdä ennen urakoitsijan valintaa.
Pitkä kokemuksemme takaa luotettavan asennuksen. Suoritamme aina asennustöiden jälkeen määräysten mukaiset käyttöönottotarkastukset ja mittaukset, jotka takaavat turvallisen ja toimivan asennuksen.

LISÄTIETOA JA TYÖTILAUKSET

Sähköasennusosaston työnjohto:
Esa Sainila
(Sähköasennus, sähkösuunnittelu, urakointi- ja tarvikkeet)
esa.sainila@hammarinsahko.fi
puh: 050-377 8680
Asennusosasto puh: 08-311 6995