Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Sähköauton ja hybridiauton lataus

Sähköauton latausasemien hankinnat ja asennus hoituvat kauttamme. Asennustöissä käytämme esimerkiksi Garon sähköautonlatausasemia. Garo sähköautonlatausasemat ovat erittäin monipuolisia ja niissä on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Tarjolla on myös älykästä kuormanhallintaa tai esimerkiksi virranvalvontaa.

Sähköasennus/20210217_083059.jpg | 3318kb | 5664x3184

Sähköauton lataus kotona

Sähköauton latausasema on erittäin hyvä vaihtoehto sähköauton lataukseen. Lataus toimii tällöin turvallisesti ja halutessa, asemaan saa liitettyä virranvalvonnan tai älykkään kuormanhallinnan, jolloin latauksen aikana ei tarvitse pelätä mahdollista sulakkeiden riittävyyttä. Markkinoillaon tarjolla paljon erilaisia latausasemia, jotka on varustettu erilaisilla ominaisuuksilla, kuten vikavirtasuojauksella, kiinteällä latauskaapelilla ja kilowattituntimittarilla. Voit tilata meiltä latauskatselmuksen, jolloin etsimme yhdessä Sinulle sopivan ratkaisun.

Tilaa latauskatsemus

Mikäli koet ettet tarvitse kokonaista latausasemaa tai kohde on sellainen, että käyttötarpeeseen parempi vaihtoehto on esimerkiksi voimavirtapistoke tai käytössäsi on hybridiauto, joka tarvitsee super schukon, onnistuu näiden hankinta ja asennus myös suoraan kauttamme.

Nykyisten autolämmityskoteloiden päivitys sähköautolle tai hybridiautolle onnistuu lukuisten eri toimittajien valikoimasta, kuten Fibox, Garo tai Pike autolämmityskotelot. Joihinkin autolämmityskotelomalleihin pystytään myös päivittämään lämmityselementti hybridiautolle tai sähköautolle sopivaksi.

Referenssikuvia

Garo laadukas sähköautonlatausasema Valkoinen Wallbox Pulsar Plus on muotoilultaan tyylikäs

Oletko kiinnostunut latausaseman hankinnasta? Jätä meille tiedot itsestäsi ja kohteesta ja ollaan yhteydessä