Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Sähkösuunnittelu

Tarjoamme ammattitaitoista sähkösuunnittelua, valaistussuunnittelua sekä sähköurakointia. Myymälästämme saa myös sähkötarvikkeet, valaisimet ja lamput sekä kodinkoneet ja niiden huollon.

Hyvät suunnitelmat ovat olennainen osa rakennusprojektia

Sähköasennukset toteutetaan sähkösuunnitelman pohjalta, ja hyvän suunnitelman perusteella saadaan myös tarkat ja vertailukelpoiset sähköurakkatarjoukset.

Sähkösuunnitelmat laaditaan asiakkaan kanssa pidetyn palaverin perusteella. Aloituspalaverissa käydään rakennus läpi huone huoneelta, jotta kaikki toiveet tulevat huomioitua. Palaverissa käydään läpi muun muassa keskuksen, pistorasioiden, kytkimien ja valopisteiden sijainnit. Myös tulevaisuuden toiveisiin ja tapahtumiin on hyvä varautua.

Sähkötöiden perustana on sähköturvallisuus

Sähkötöiden teko on Suomessa luvanvaraista toimintaa, jota valvoo Turvatekniikan keskus (TUKES). Hammarin Sähkö Oy:llä on sähköpätevyys 1 ja sähkötöiden johtajana toimii Esa Sainila.

Omakotitalon sähkösuunnitelmat ja asennustyöt tehdään turvallisesti ja ammattitaidolla. Suoritamme sähköasennuksista aina virallisen käyttöönottotarkastuksen ja teemme rakennusviranomaisen vaatiman käyttöönottotarkastuspöytäkirjan. Laadimme myös loppupiirustukset toteutuneiden asennusten mukaisesti.

Valaistusratkaisut

Lampuissa, valaisimissa ja valaistuksenohjauksen menetelmissä on runsaasti valinnanvaraa. Huolellisesti suunnitellulla ja toteutetulla valaistuksella voidaan lisätä asumisviihtyvyyttä. Valaistuksella voidaan myös sisustaa ja kauttamme saakin valaistus- ja valaisinsuunnittelupalvelua. Lue lisää valaistuksen suunnittelusta

Omakotitalon antenni-, ATK-, puhelin- ja turvajärjestelmät

Sähköurakkaan voidaan sisällyttää lisäksi antenni-, puhelin- ja ATK-järjestelmät. Samoin pakolliset palovaroittimet on syytä muistaa. Tarvittaessa suunnittelemme erillisen palo- ja hälytysjärjestelmän.

Tarjouspyyntö

Laskemme mielellämme sähköurakasta kokonaispaketin, johon kuuluvat asennustyöt, suunnitelman mukaiset valaisimet, lamput ja sähkötarvikkeet. Veloittamastamme sähkösuunnitelman hinnasta hyvitämme 50%, mikäli tarjouksemme johtaa sopimukseen.

Sähköurakoitsijana Suomen vanhin sähköliike Hammarin Sähkö Oy

Hammarin Sähkö Oy on koko yli 110-vuotisen historiansa aikana sähköistänyt turvallisesti ja ammattitaidolla omakoti- ja rivitaloja, kerros- ja liikekiinteistöjä sekä muita julkisia rakennuksia.

Jätä meille yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous