Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Valaisinkorjaukset

Korjaamme valaisimia omalla huoltoverstaallamme, joka sijaitsee myymälämme yhteydessä Ilmarinkadun Sähkötalossa Oulun Limingantullissa. Valaisimien korjaus tehdään niin, että ne täyttävät nykyajan määräykset suojauksiltaan. Vanhoissa valaisimissa tämä voi tarkoittaa sitä, että johdotus joudutaan uusimaan.

Johdotuksen uusimisen lisäksi teemme muita pienkorjauksia kaikenlaisiin valaisimiin. Vaihdamme lampun kannat sekä vialliset kytkimet oli kyseessä sitten johdossa oleva välikytkin tai lattiakytkin/jalkakytkin. Teemme myös valaisimien suojamaadoituksia, mikäli vanhassa metallirunkoisessa valaisimessa se on puutteellinen. Vanhempiin valaisimiin teemme myös modernisaatiot esim. valaisimien uudelleen johdotukset, muuttaminen led-tekniikalle ja led-valaisimeksi. Valaisimen uudelleen johdotuksen hinta riippuu paljon valaisimen rakenteesta, esimerkiksi pöytävalaisimen johdotuksen uusiminen on edullisimmillaan parin kympin luokkaa.

Kristallikruunun uudelleenjohdotukset

Valikoimistamme löytyy myös valaisimien varaosat sekä varakristallit ja irtolasit/varakuvut. Valaisimien varaosia/kristalleja tiedustellessa kannattaa aina varata malli mukaan sekä valaisimen tyyppi-/valmistajatiedot. Katso irtolasit ja varakuvut verkkokaupassamme

Pöytävalaisimen lampun kannan vaihto ja johdon vaihto

Voit tuoda meille valaisimen arvioitavaksi myymälämme aukioloaikoina, määrittääksemme korjauksen tai uusimisen kannattavuuden. Myymälämme palvelee Sähkötalossa, Oulun Limingantullissa osoitteessa Ilmarinkatu 7. Aukioloajat ja linkin karttaan näet täältä

Suuremmat valaisimet, esim. kattokruunut, voimme käydä myös irrottamassa ja noutaa huoltoon sekä tietysti palauttaa ja asentaa paikoilleen. Kristallikruunuihin teemme halutessa huollon yhteydessä myös puhdistuksen. Kristallikruunujen uudelleen johdotuksen hinta riippuu valaisimen rakenteesta ja haarojen määrästä, isompiin valaisimiin tämä on tyypillisesti toista sataa euroa.

Parhaimman hinta-arvion valaisimen korjauksesta saa käyttämällä valaisinta paikan päällä myymälässämme. Huomioithan, että arviointia varten valaisin tulee jättää huoltoomme.

Lisäksi vastaanotamme huoltotöitä myös esimerkiksi Postin tai Matkahuollon kautta. Kysy lisää!

Luotettava Kumppani Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsen Suomen Valomestarit - jäsen

Kaipaako valaisimesi huoltoa? Jätä meille yhteystiedot, niin olemme yhteydessä