Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Palovaroittimien vaihtotyöt

Palovaroittimet ovat aina ennen olleet asukkaan huolehdittavana. On tärkeää testata palovaroittimen toiminta aika ajoin, jotta voidaan varmistua siitä, että palovaroitin toimii luotettavasti ja moitteettomasti tulipalon sattuessa. Palovaroittimet eivät kuitenkaan kestä ikuisesti ja niiden vaihtoväli onkin 10 vuotta valmistajasta riippumatta. Vuoden 2024 alusta taloyhtiöissä vastuu palovaroittimista on siirtynyt asukkaalta taloyhtiöille.

Voimme tarjota palovaroittimien uusimisen niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin sekä omakotitaloihin, rivitaloihin tai kerrostaloihin. Lisäksi asennamme myös uudet palovaroittimet, palovaroitinkeskukset tai erilliset hälytysjärjestelmät, joihin palovaroittimet ovat kytkettynä.

Paloturvallisuusviikkoa vietetään Suomessa vuosittain marraskuussa, jollon muistutellaan siitä, että jokaisen tulisi huolehtia kotinsa paloturvalliseksi. Lisää paloturvallisuusviikosta pääset lukemaan heidän nettisivuiltaan paloturvallisuusviikko.fi. Paloturvallisuudesta muistuttaa myös vuosittain vietettävä Palovaroitinpäivä, joka on aina helmikuussa 11.2.

LISÄTIETOA JA TYÖTILAUKSET

Sähköasennusosaston työnjohto:
Esa Sainila
(Sähköasennus, sähkösuunnittelu, urakointi- ja tarvikkeet)
esa.sainila@hammarinsahko.fi
puh: 050-377 8680
Asennusosasto puh: 08-311 6995

Jätä meille yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous