Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Mistä löydän tyyppikilven?

Astianpesukone: Tyyppikilpi on sijoitettu useimmiten luukkuun jommalle kummalle reunalle.

Jääkaappi/jääpakastinkaappi: Tyyppikilpi voi sijaita ylhäällä tai sivu- tai takaseinässä, joskus myös vihanneslaatikoiden takana.

Imuri: Tavallisesti tyyppikilpi sijaitsee imurin pohjassa. Varsi-imureissa tyyppikilpi löytyy tavallisesti irrotettavan rikkaimurin pohjasta.

Keittotaso/Liesitaso/Induktiotaso: Tasoissa tyyppikilpi on sijoitettu joko tason pohjaan tai reunamille, jolloin taso on useimmiten nostettava upotusaukostaan.

Mikro: Tavallisesti tyyppikilpi on sijoitettu luukun reunamille tai runkoon luukun alla tai mikron ulkopuolella takaosaan.

Liesi/Uuni: Tyyppikilpi löytyy useimmiten luukun reunamilta tai rungosta luukun alta.

Liesituuletin: Mikäli tyyppikilpi ei näy pohjassa, se löytyy poistoilmaputken sisäpuolelta, jolloin rasvasuodatin on irrotettava.

Pakastin: Tyyppikilpi löytyy pystypakastimessa tavallisesti ylimmän lokeron sivuseinästä. Arkkupakastimessa tavallisesti ulkopuolella joko sivulla tai takaseinässä tai sisäpuolella kannen takaosassa.

Pesukone/Kuivausrumpu: Sivusta täytettävässä koneessa tyyppikilpi löytyy tavallisesti joko luukun tai täyttöaukon reunamilta. Päältätäytettävässä koneessa yleisesti nukkasihdin luukun takana tai kannen sisäpuolella.

Esimerkkikuva tyyppikilvestä

Esimerkkikuva tyyppikilvestä