Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Luotettavaa kauppaa yli 110 vuotta

Valaisimet kaikkiin koteihin ja luotettavat asennus- ja huoltopalvelut. Varaa aika netistä!

Koodilla "KALEVA" saat 15% alennuksen sisävalaisimista ja Electrolux imurin varaosista, tarvikkeista ja pölypusseista verkkokauppatilauksissa. Alennuskoodi voimassa 31.1.2023.

Hyödynnä koodi "KALEVA"

TILAA VALAISIMIA

Selaa valaisinvalikoimaa verkossa. Paljon valaisimia kodin jokaiseen tilaan myös ulos ja kosteisiin tiloihin. Löydätkö omasi?

Selaa valaisinvalikoimaa

TILAA VARAOSIA

Electrolux imurin varaosat löydät kätevästi verkkokaupastamme. Monipuolisesti suulakkeita ja pölypusseja. Tiesithän, että meiltä saat apua myös tarvikkeiden tilaamiseen! Kysy neuvoja varaosamyynnistämme.

Katso imurin varaosat

TILAA KODINKONEHUOLTO / LAITEHUOLTO

Varaa aika kodinkonehuoltoon, mikäli laitteesi on rikkinäinen ja mietit sen huoltamista tai haluat huollon kustannusarvion (myös vakuutusyhtiötä varten). Kalenterista voit varata suoraan ajan huoltomiehelle! Mikäli sopivaa aikaa ei kuitenkaan löydy, varaa aika soittamalla Puh: 08 - 311 6993

Tilaa huoltomies

TILAA SÄHKÖMIES

Varaa aika sähkömiehelle, mikäli haluat uuden laitteen asennuksen (kiukaan, lieden, uunin, liesitason, astianpesukoneen tai pyykinpesukoneen tms), valaisimien asennuksen, patterin vaihdon (lämmittimen asennuksen), lattialämmitystermostaatin vaihto jne. Mikäli kalenterista ei löydy sopivaa aikaa tai tarvitset isomman asennustyön, tilaa sähkömies soittamalla Puh: 08 - 311 6995

Tilaa sähkömies